Oblees personalitzades a Casa Rex!!

Avui us volem oferir un nou servei personalitzat pels amants del món de la rebosteria: Oblees personalitzades!!

Les podreu encarregar a la nostra botiga de Sabadell, ens deixeu la imatge desitjada, us la imprimirem sobre d’una oblea en tinta comestible, i la podreu utilitzar per decorar els vostres pastissos o dolços, només col·locant-la sobre amb una mica de nata, crema de mantega, melmelada… Impressionant amb el mínim esforç!

Podeu imprimir qualsevol tipus de disseny per pastissos, galetes, cupcakes,… tot el que hi càpiga en un DinA4. Voleu celebrar l’aniversari del vostre fill amb un pastís amb la seva foto? Voleu fer unes galetes amb una broma que només enteneu la vostra colla? Teniu un esdeveniment i voleu fer uns cupcakes amb el logotip de la vostra empresa?  Doncs ara teniu la oportunitat de manera súper fàcil!!

Seguiu aquests passos:

 1. 1.Veniu a la nostra botiga Casa Rex Sabadell i entregueu-nos un USB amb la imatge en format JPG o una imatge física (foto, dibuix, … que vulgueu imprimir.)
 2. Ens comuniqueu les mides (sempre que hi càpiga en un DinA4) i format (per un pastís rodó, quadrat, rectangular, cercles més petits per galetes,…). I deixeu la paga i senyal. Cada DinA4 imprès surt per 5,95€.
 3. L’endemà podreu passar a buscar la vostra oblea impresa, que només haureu de retallar i enganxar sobre el vostre pastís, cupcakes, galetes,… amb una mica de melmelada, nata, trufa,… el que vulgueu.

I ja està!

Fàcil, ràpid, senzill i personalitzat!!  Sorpreneu a tothom amb un pastís professional amb el mínim esforç ;)

I tot això amb la seguretat de les impressores i tintes alimentaries Modecor que han superat el certificat de seguretat per utilització alimentaria HACCP.

Guardar

2 Comment

 1. Me podeis informar si la tinta y las obleas q utilizais sin sin gluten??
  Gracias

  1. Hola Lali,
   Tanto las obleas como las tintas comestibles que utilizamos están libres de gluten :)
   Gracias por el interés,
   atentamente Casa Rex Online

Deixa un comentari