Menjar fora de casa: Què necessito?

Hola a tots i totes!

Aviat haurem tornat tots a la rutina, fins i tot els més petits, i us volem presentar les novetats d’aquesta temporada d’utensilis i bosses que ens poden facilitar menjar fora i de forma sana.

Començarem per les famoses bosses porta aliments: en podem trobar de fortes o dures i toves.

Per una banda només al tocar-les ja notareu la diferencia, la primera es dura i no es deforma, i la recomanem per aquella gent que l’utilitza molt, acostuma a donar-li més cops. Al ser la tapa dura  no menjaran la fruita negra, plena de cops o faràn malbé els contenidors on porten el menjar.

bolsa-portalimentos-valira-nomad-satin-foto-282947

La segona es tova, es deforma, i la avantatge principal es que al deformar-se una mica més la podreu guardar dins d’altres bosses més còmodament i plegar-les quan no les feu servir.

bolsa-portaalimentos-nomad-sw-valira

Tan unes com les altres acostumen a portar una material metal·litzat al seu interior per protegir el menjar en cas que deixem la bossa al sol, y es molt més fàcil de netejar que la tela directament (li feu una passada amb un drap humit i ja està). Generalment els models no mantenen la temperatura, per aconseguir-ho la única solució eficaç son els termos per sòlids (tan per fred com calent) o les bosses nevera (només pel fred).

termo-solidos-07l-inoxterm-valira
bolsa-refrigerante-pack-it-surf

Aquí teniu els nous models d’aquest any, algunes més grans per aconseguir portar fins i tot ampolles de 1,5L (la Urban Bag de Valira), les bosses per transportar un contenidor  i postres o entrepà i fruita (Nomad One) i altres models que ja incorporen els contenidors de vidre com el cas de la bossa Basic d’Iris.

bolsa_portalimentos_valira
bolsa-nomad-one-city-valira
bolsa_alimentos_lunch_classic_iris_gris

També trobareu alguns altres models com la Nomad Take Away, amb un estil més semblant a una bandolera, la Case Lunch Bag amb contenidors molt més amples per menjar còmodament, o la novetat de la marca del Boc’n’roll, el Eat’n’out, que serveix de bossa i individual alhora.

bolsa-nomad-take-away-valira
bolsa_iris_lunch_case_gris
bolsa-eatnout-premium-lila

Pel que fa als contenidors heu de fixar-vos en tres punts que trobem molt importants: el primer i moooooolt important, que siguin hermètics; el segon, que els contenidors estiguin preparats per escalfar al microones, en el cas que ho necessiteu; i per últim que la mida s’adeqüi a la nostra bossa i gana =)

Generalment recomanem dos marques principals, el contenidors de la marca Valira i Iris de material plàstic, que compleixes les condicions anteriors i que a més a més es ratllen menys que els contenidors normals.  I per últim els de vidre, molt fàcils de netejar, molt higiènics, els únics problemes son el seu pes i que es poden arribar a trencar (encara que son bastant resistents).

contenedor-hermetico-05l-valira
contenedor-plano-06l-iris
contenedor-de-cristal-de-057l-iris

Com a accessoris podem trobar els conjunts de coberts. Recomanem fixar-nos en varis punts, el primer que es puguin guardar sense embrutar tota la bossa en el cas que no els puguem netejar, que la forquilla i el ganivet tallin, per això recomanem els d’acer, i que ocupin poc lloc, ja que tot suma!!

Disposem d’aquestes solucions que son les més venudes a les nostres tendes: per una banda l’estoig amb 3 coberts de la marca Rosti Mepal, amb uns colors molt moderns, els  coberts amb funda de la marca Valira i finalment si sou amants del menjar oriental  el Twin One de Lékué, palillos, ganivet i forquilla, tot alhora.

set-3-cubiertos-y-estuche-azul-rosti-mepal
kit-cubiertos-valira-con-estuche
twin-one-lekue

Com accessoris també trobem els petits conjunts per condimentar, perquè no hi ha res pitjor que una amanida pansida per haver-la amanit el dia abans.  En aquesta categoria us mostrem el set per condimentar d’Iris que incorpora dos ampolletes (per oli i vinagre, generalment, però també hi podem posar salses) i dos petits contenidors per sal, pebre o les especies que vulguis.

set-condimentos-iris

Si no us voleu complicar la vida, també disposem de l’oliera de Valira, on pots posar l’oli o la vinagreta feta.

aceitera-60ml-nomad-valira

I per últim a l’apartat d’accessoris trobaríem el nou individual de Valira, una petita tela desplegable per menjar a la feina sense embrutar res de res i molt fàcil de netejar.

mantel_valira2

També disposem de bossetes o petits contenidors per portar aliments per picar de manera més sana, com fruits secs, galetes, entrepans,… per no caure en males costums entre hores.

set-2-botes-bit-pots

rolleat-snack-n-go-kids

Esperem haver-vos ajudat a decidir quina es la millor opció pel vostre cas i animar-vos a menjar el més sa possible, encara que no pugui ser a casa ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari